Tämänhetkinent treenitilanne

Täällähän minä, vähän hiljaiseloa edelleen. Treenit ovat kulkeneet mallikkaasti ja penkissä kokeilin uusia enkkoja 47,5 kilolla ja viisi niitä meni. Aika raasusti nousi ja Mikon avustuksella se vika taisi nousta. Viiskyt tavoite syksyyn mennessä ja toistomäärissä nyt ainakin kolme tai toi viisi. Penkki on yksi suosikki. Leuanvedoissa taas meinaa toistot junnata.

Olen nyt alkanut tehdä 30 -settejä, joissa tavoite siis tehdä ne 30 leukaa kymmenen sarjoissa. Se 6 menee nyt aikalailla ekassa sarjassa jonka jälkeen tauotan niin että teen paria tai yhtä kerralla. Se seitsemäs toisto on jotenkin vain kadonnut. Tarvis lisää treeniä kertoina leuanvetoon jotta se kymppi tavoite saavutettaisiin. Kodin leukatanko siis tiuhempaan käyttöön. Mut niin, treenit kulkee mukavasti ja huomenna ajattelin käydä steppailemassa pitkiin aikoihin.

Olen nyt pitänyt siis totaalivapaata ja syksyllä sitten taas palaillaan laudan ääreen. Myös vuoristospinua on ollut ikävä. Aerobinen on nyt jäänyt aika vähille tän kevätaikataulun aikana. Nyt aionkin lisätä sitä tälle viikolle sekä ensi viikolle.

 

kuntosalilla

 

Nyt olen alkanut myös kiinnittämään enemmän huomiota venyttelyyn. Spagaatti taittuu jo aika mukavasti, toki hieman vielä kiristää.:D Kiva tavoite, täytyy sanoa. Huomenna taidankin pitkästä aikaa saada aikaiseksi teille pikkuisen ruokapäiviksen! Nyt mennään häiden lähimaastoissa ja olen tehnyt tarkistusta syömisiin ja syödään taas tiukasti.

Välillä on mennyt iltapalaksikin weetabix rahkan, prodelisän, marjojen ja maidon kanssa. Hauskaa oli että paino se vaan tippui. Tää on tällaista pientä jojoilua ollut ennen juhannusta ja sen jälkeen. Puhutaan vain muutamasta kilosta ja naisen elämästä. Niinhän se on että paino elää ja muuttuu mutta uomat täytyy olla hallinnassa. Eli se jokin lukemaväli jossa painon tulisi esimerkiksi menkoista sun muista syömingeistä huolimatta pysyä.

Mutta sellaista tänään. Tämä viikko vielä töitä ja sitten pääsen viikon lomalle.:) Poweria viikkoonne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *